58D4EEC3-830A-4B04-A11A-9DF3C011128E_1_201_a.jpeg

Lidt om mig

Jeg er særligt optaget af...
  • at finde ro og mening i udfordringer
  • hvordan vi mennesker indgår i relationer og påvirkes af de små og store fælleskaber, som vi er en del af
  • forholdet mellem natur og mennesker. I mine øjne er mange depressive og angst-styrede tilstande helt naturlige følelsesmæssige reaktioner på vores fælles manglende forbindelse til naturen
  • af eksistentielle temaer som meningsfuldhed, alene-hed, døden og allermest af frisættelse. 

Min erfaring

Jeg har mange års erfaring med kommunikation, rådgivning og positiv selvudvikling/coaching. Jeg har stor erfaring med at udvikle selvværd og booste selvtillid af mennesker påvirket af psykisk sårbarhed.  

Ligesom alle andre mennesker, så har jeg selvfølgelig også mærket store livsudfordringer og gennemgået forskellige udviklingsprocesser. Som en del af min psykoterapeutiske uddannelse har jeg været i flere længerevarende terapeutiske forløb. Jeg ved fra egen erfaring, hvordan terapi kan hjælpe til nye indsigter og være en støtte i svære processer.  


 
Uddannelsesmæssig baggrund
 
Til sommer bliver jeg færdig med min 4-årige psykoterapeutiske uddannelse fra ID Academy. Du kan læse mere om fundamentale principper i terapiformen, som jeg er (næsten) uddannet i her.

Derudover er jeg uddannet Naturterapeut fra ViNatur.

Jeg er oprindeligt uddannet cand. mag i psykologi og kultur- og sprogmødestudier fra RUC. 

I øjeblikket læser jeg teologi ved Århus Universitet. Jeg interesserer mig generelt for spiritualitet fra både øst og vest. Både som en lænestol - og nogen gange - et godt kompas for eksistentielle spørgsmål.