top of page
97B33D94-3641-442E-AA12-74FAF341F57E.jpeg
Uddannelsesmæssig baggrund
 
Jeg er oprindeligt uddannet cand. mag i psykologi og kultur- og sprogmødestudier fra Roskilde Universitet.

Sidenhen er jeg 
certificeret psykoterapeut MPF fra ID Academy, hvor jeg har taget en fire-årig uddannelse i psykoterapi. Derudover er jeg uddannet naturterapeut fra ViNatur.

I øjeblikket læser jeg teologi ved Århus Universitet. Jeg har en livslang interesse for livets store spørgsmål og har kurser i mindfulness og meditation samt en personlig praksis heraf. Hvis du ønsker at arbejde med åndelig eller filosofisk udvikling er dette altså en mulighed - men hvis du ikke har brug for den slags, så holder jeg mig konsekvent til andre terapeutiske metoder. 


Min erfaring

Jeg har mange års erfaring med kommunikation, rådgivning og positiv styrkelse af mental velvære. Ligesom vi arbejder med kroppen, så kan vores psyke trænes og arbejdes med.

Jeg har særlig stor erfaring med at udvikle selvværd og selvtillid hos mennesker påvirket af psykisk sårbarhed igennem bevidstgørelse af kollektive stigmatiseringsprocesser.


Og så har jeg erfaring med sorgarbejde - og de mange forskellige sammenhænge, hvor sorgen melder sig for os mennesker. 

Ligesom alle andre mennesker, så har jeg selvfølgelig også mærket store livsudfordringer. Som en del af min psykoterapeutiske uddannelse har jeg været i flere længerevarende terapeutiske forløb. Jeg ved dermed fra egen erfaring, hvordan terapi kan hjælpe til nye indsigter og være en støtte i svære processer.  

Møllergade 107

5700 Svendborg

bottom of page